Ritem srca 2019

Festival sodobne krščanske glasbe Ritem srca 2019 se je odvil 10. oktobra 2019, v športni dvorani OŠ Alojzija Šuštarja (Zavod sv. Stanislava) v Šentvidu v Ljubljani. Dogajanje se je začelo z glasbenim ogrevanjem, ki ga je v avli OŠ pripravila skupina Dominik - ta je pred kratkim izdala novo zgoščenko. Ob 19.30 pa se je v športni dvorani OŠ začel glavni dogodek - festival Ritem srca 2019.

Nove pesmi je prestavilo 10 izvajalcev: Ana Zajc Smolčnik, Glasbena skupina SPES, Matej Šoklič, Marko Nzobandora, Jera Hrovat, Brigita Pintar, Svetnik, Alfa in Omega, Projekt Canta! in Tina Kadunc - Tiana. Ob spremljavi festivalskega benda so predstavili svoje nove, na natečaju izbrane, pesmi ter z njimi sooblikovali večer tuje in domače sodobne krščanske glasbe. Zvočno in vizualno kuliso pa so s svojim petjem in prisotnostjo popestrili mladi pevci z Gimnazije Želimlje.

Oglejte si foto in video utrinke s festivala.

Na isti dan je uradno izšla tudi festivalska zgoščenka, ki je na voljo v prodajalnah Založbe Ognjišče in v njihovi spletni trgovini ter prek spletnih ponudnikov pretočne glasbe (Deezer, iTunes, GooglePlay)

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti,
ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

  Sprejmi  Več informacij