Neža in Damjan Pančur

Pevka in glasbenica NEŽA PANČUR - NESSY, ki je nedavno delovala pod svojim dekliškim priimkom Bračun, je izdala svojo prvo ploščo z naslovom SEZNAM ŽELJA. Ploščo bi označili kot kvaliteten POP izdelek s pridihom Nashville-skih kitar, katere njenim skladbam dajejo prepoznaven zvok. Večinski avtor skladb in producent je njen soprog DAMJAN PANČUR, med drugim tudi avtor glasbe za Tv Dnevnik na Rtv SLO, ...
Njene skladbe kot so PIKA NA I, SEZNAM ŽELJA, POD SVOBODNIM SONCEM so uvrščene med najbolj predvajane slovenske skladbe. Posnela je tudi spremljevalne vokale za vsaj 100 skladb, med drugim tudi za znane slovenske estradnike kot so HELENA BLAGNE, IRENAVRČKOVNIK, JAN PLESTENJAK in posodila svoj glas za mnoge glasbene Tv oglase, ki jih zasledimo na malih ekranih. Na Melodijah morja in sonca 2014 je sodelovala kot spremljevalna vokalistka v vrhunskem MMS bandu.


Na festivalu Ritem srca se je predstavila že trikrat in sicer leta 2015 s skladbo Odrešenik, 2016 s skladbo Gospodu hvala in 2017 v duetu z Damjanom s skladbo Naše sestre in bratje.
Z glasbo je povezan njen vsakdan saj tudi poučuje moderno petje in klavir, ter tako svoje znanje in studijske izkušnje deli z mlajšo generacijo.


Glasbeni producent, avtor skladb in multiinstrumentalist DAMJAN PANČUR je že 15 let je prisoten na slovenski glasbeni sceni in sodeloval z izvajalci kot so Nina Pušlar, Helena Blagne, Jan Plestenjak, Regina, Irena Vrčkovnik, Tomaž Ahačič Fogl, Oto Pestner... Kot avtor je bil prisoten na mnogih glasbenih festivalih kot so Slovenska popevka, Ema, Melodije morja in sonca, Fens, ...
Je avtor glasbe za Tv Dnevnik na RTV Slovenija, ki se je predvajala od leta 2011 do 2015. Kot kitarist je igral pri popularnem muzikalu Cvetje v jeseni in sodeluje tudi na festivalu Melodije morja in sonca v Avditoriju Portorož, kjer z vrhunskimi glasbeniki v živo pospremljajo vseh 14 tekmovalnih skladb.

Na festivalu Ritem srca je v preteklih letih sodeloval kot avtor skladb in izvajalec.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti,
ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

  Sprejmi  Več informacij