Festivalske zgoščenke

festival sodobne krščanske glasbe

Pesmi z Ritma srca na zgoščenkah

Festival sodobne krščanske glasbe Ritem srca 2018 se je odvil 11. oktobra 2018 v športni dvorani OŠ Alojzija Šuštarja (Zavod sv. Stanislava) v Šentvidu v Ljubljani. Dogajanje smo začeli z glasbenim ogrevanjem ob 18.00, ki ga je v avli OŠ pripravila skupina Svetnik. Ob 19.30 pa se je v športni dvorani OŠ začel glavni dogodek - festival Ritem srca.

RS 2018 cd

Nove pesmi je prestavilo 7 izvajalcev: Odsev, Glasbena skupina SPES, Neža in Damjan Pančur, Marko Nzobandora, Kristina Sadar, Proper ter Svetnik. Skupaj so združili moči in sooblikovali večer tuje in domače sodobne krščanske glasbe, ki je zaživela ob spremljavi festivalskega benda in mešanega mladinskega pevskega zbora Gimnazije Želimlje. Na isti dan je uradno izšla tudi festivalska zgoščenka, ki je na voljo v prodajalnah Založbe Ognjišče in v njihovi spletni trgovini. 

Izvedbo festivala so podprli:

          

 

Ritem srca 2017

V četrtek, 12. oktobra 2017, je v Šentvidu v Ljubljani potekal festival sodobne krščanske glasbe Ritem srca, ki je, kot vsako leto, prinesel tudi novo avtorsko glasbo. Sedem izvajalcev - Neža in Damjan Pančur, Alex Centa, skupina Odsev, Petra Stopar, Rebeka Bogataj, Marko Nzobandora in skupina Svetnik - se je predstavilo s sedmimi novimi pesmimi, ki so bile izbrane na festivalskem natečaju. Vse pesmi so izšle na festivalski zgoščenki RITEM SRCA 2017, ki je na voljo v vseh prodajalnah Založbe Ognjišče in tudi na spletu.

cd-ritem-srca-2017

Vabljeni k nakupu saj tudi s tem podpirate razvoj festivala in ustvarjanje tovrstne glasbe!

 

      

 

Ritem srca 2016

Festivalski cd iz leta 2016 prinaša 10 novih pesmih različnih avtorjev: Neža Pančur - Nessy, Svetnik, Rebeka Prelesnik, Glasbena skupina Spes, Ingrid, Alex Centa, Dominik, Borut Skočir, Projekt Canta! in PopKORn. Vabljeni k nakupu saj tudi s tem podpirate delo avtorjev in razvoj in obstoj tovrstne glasbe!

cd RITEM SRCA 2015

 

Prisluhni zgoščenki RITEM SRCA 2016 na spletu!

 

Povezave do spletnih trgovin:
                                          

 

V prodajalnah založbe Družina pa še vedno na voljo zgoščenka lanskega festivala Ritem srca 2015, ki vsebuje 8 pesmi različnih avtorjev: Nessy, Petra Stopar, Pusti sled, Sašo in Robi, Ingrid, Odsev, Rebeka Prelesnik in Andrej Jerman.

cd RITEM SRCA 2015

Povezave do spletnih trgovin:

                                       

 

V knjigarnah založbe Ognjišče in drugih knjigarnah z verskim tiskom tudi zgoščenka festivala Ritem srca 2014.

 

 

Seveda tudi na spletu:

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti,
ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

  Sprejmi  Več informacij