Festivalski albumi

Ritem srca 2023

Poiščite digitalni album festivala Ritem srca 2023, na katerem je vseh 6 letošnjih novih pesmi. Z njimi so se predstavili: Denis Trap, Matej Šoklič, Petra Stopar, Neža in Damjan Pančur, Brigita Pintar in Lea Boršič ter Miha Novak.

Ritem srca 2023, cd

Album je za poslušanje in nakup dostopen prek spletnih ponudnikov pretočne glasbe Apple Music, Deezer, Spotify in Youtube Music

 

Ritem srca 2022

Festival je prinesel 8 novih pesmi. Z njimi so se predstavili: SPES, Franci Rotar, Svetnik, Brigita Pintar, Neža in Damjan Pančur, Nika Pirnat, Urška Šutar ter Matej Šoklič.

Ritem srca 2022, cd

 

Ritem srca 2020

Festival je zaradi epidemiloške situacije doma in po svetu potekal v drugačni obliki in nekoliko skrčeni zasedbi, kljub temu pa z veseljem sporočamo, da je ob dogodku izšel tudi digitalni album festivala Ritem srca 2020, na katerem najdete vseh 6 novih pesmi. Z njimi so se predstavili: Jera in Miha, SPES, Brigita Pintar, Neža in Damjan Pančur, Svetnik, Angelika.

Album je za poslušanje in nakup dostopen prek spletnih ponudnikov pretočne glasbe Apple Music, Deezer, Spotify in Youtube Music

 

RITEM SRCA 2019

10. oktobra 2019 je izšel festivalski album Ritem srca 2019, ki prinaša 10 novih pesmi. Z njimi so se na festivalu predstavili: Alfa in Omega, Svetnik, Tiana, Marko Nzobandora, Ana Zajc Smolčnik, Matej Šoklič, Brigita Pintar, SPES, Jera Hrovat in Projekt Canta!

 

Ritem srca 2018

Nove pesmi je prestavilo 7 izvajalcev: Odsev, Glasbena skupina SPES, Neža in Damjan Pančur, Marko Nzobandora, Kristina Sadar, Proper ter Svetnik.

RS 2018 cd

 

Ritem srca 2017

Predstavilo se je sedem izvajalcev - Neža in Damjan Pančur, Alex Centa, skupina Odsev, Petra Stopar, Rebeka Bogataj, Marko Nzobandora in skupina Svetnik - se je predstavilo s sedmimi novimi pesmimi, ki so bile izbrane na festivalskem natečaju. Vse pesmi so izšle na festivalskem albumu RITEM SRCA 2017, ki je na voljo v vseh prodajalnah Založbe Ognjišče in tudi na spletu.

cd-ritem-srca-2017

 

Ritem srca 2016

Festivalski album iz leta 2016 prinaša 10 novih pesmih različnih avtorjev: Neža Pančur - Nessy, Svetnik, Rebeka Prelesnik, Glasbena skupina Spes, Ingrid, Alex Centa, Dominik, Borut Skočir, Projekt Canta! in PopKORn. Vabljeni k nakupu saj tudi s tem podpirate delo avtorjev in razvoj in obstoj tovrstne glasbe!

cd RITEM SRCA 2015

 

V prodajalnah založbe Družina pa še vedno na voljo zgoščenka lanskega festivala Ritem srca 2015, ki vsebuje 8 pesmi različnih avtorjev: Nessy, Petra Stopar, Pusti sled, Sašo in Robi, Ingrid, Odsev, Rebeka Prelesnik in Andrej Jerman.

cd RITEM SRCA 2015

 

V knjigarnah založbe Ognjišče in drugih knjigarnah z verskim tiskom tudi zgoščenka festivala Ritem srca 2014.

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti,
ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

  Sprejmi  Več informacij